Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000966614

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00096xxxx / 0009666xx / 000966614.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Číslo nár.bibliogr.978-80-86874-26-5 (brož.)
0410 cze eng
043 e-xr---
072 7641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
080 641/642(091)
080 641/642
080 613.2
080 640
080 (437.3)
080 (048.8)
24500Alchymie v kuchyni / [autoři textů Roman Bortel ... et al.]
260 Praha : Národní zemědělské muzeum, 2010
Obecné poznámky140 s. : il., faksim. ; 21 cm
4901 Prameny a studie, 0862-8483 ; 44
Unifikovaný názevSlovníček nářečních pojmů
504 Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
546 Anglická resumé
65007dějiny gastronomie Česko
65007kuchařství Česko
65007výživa člověka Česko
65007hygiena výživy Česko
65007stravování Česko
65009history of gastronomy Czechia
65009cookery Czechia
65009human nutrition Czechia
65009nutrition hygiene Czechia
65009catering Czechia
655 7studie
655 9studies
Osobní jm.-primár.oBortel, Roman
PObecAntPrameny a studie (Národní zemědělské muzeum)
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)Digitalizovaný dokument
Údaj agentury ISBN[1. vyd.] 20101102
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-228.925
Nakladatel (SA)Národní zemědělské muzeum Praha
EXE 2
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)obsah dokumentu