Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000966614
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00096xxxx / 0009666xx / 000966614.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Číslo nár.bibliogr. | 978-80-86874-26-5 (brož.) |
0410 | cze eng |
043 | e-xr--- |
072 7 | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
080 | 641/642(091) |
080 | 641/642 |
080 | 613.2 |
080 | 640 |
080 | (437.3) |
080 | (048.8) |
24500 | Alchymie v kuchyni / [autoři textů Roman Bortel ... et al.] |
260 | Praha : Národní zemědělské muzeum, 2010 |
Obecné poznámky | 140 s. : il., faksim. ; 21 cm |
4901 | Prameny a studie, 0862-8483 ; 44 |
Unifikovaný název | Slovníček nářečních pojmů |
504 | Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy |
546 | Anglická resumé |
65007 | dějiny gastronomie Česko |
65007 | kuchařství Česko |
65007 | výživa člověka Česko |
65007 | hygiena výživy Česko |
65007 | stravování Česko |
65009 | history of gastronomy Czechia |
65009 | cookery Czechia |
65009 | human nutrition Czechia |
65009 | nutrition hygiene Czechia |
65009 | catering Czechia |
655 7 | studie |
655 9 | studies |
Osobní jm.-primár.o | Bortel, Roman |
PObecAnt | Prameny a studie (Národní zemědělské muzeum) |
Externí soubor (obrázek, hyperlink...) | Digitalizovaný dokument |
Údaj agentury ISBN | [1. vyd.] 20101102 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-228.925 |
Nakladatel (SA) | Národní zemědělské muzeum Praha |
EXE | 2 |
Externí soubor (obrázek, hyperlink...) | obsah dokumentu |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.