Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000967555

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00096xxxx / 0009675xx / 000967555.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7318-887-0 (brož.)
Kód předm.kateg.543 Analytická chemie
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT543.6:663/664
MDT614.31
MDT543.92
MDT(075.8)
HZ-Osobní jménoBuňka, František, 1978-
Názvové údajeSenzorická analýza potravin I. / František Buňka, Jan Hrabě, Bohumír Vospěl
Údaje o vydáníVyd. 2.
Nakladatel.údajeZlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2010
Údaje fyz.popisu157 s. : il. ; 30 cm
Všeobecná pozn.Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Všeobecná pozn.100 výt.
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Předm.-Věc.témaanalýza potravin
Předm.-Věc.témasenzorická analýza
Předm.-angl.food analysis
Předm.-angl.sensoric analysis
Žánr/formaučebnice vysokých škol
Žánr/formatextbooks (higher)
VZ-Osobní jm.Hrabě, Jan, 1943-
VZ-Osobní jm.Vospěl, Bohumír
VZ-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
ISBN-pom.údaje9788073188870 2. vyd. Čárový kód nelze sejmout 20101111
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-015.277
Fakturace seriály1
Vydáno sev.Mor.e-xr-zl
Elektron.přístupobsah dokumentu