Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000967555
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00096xxxx / 0009675xx / 000967555.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7318-887-0 (brož.) |
Kód předm.kateg. | 543 Analytická chemie |
Kód předm.kateg. | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
MDT | 543.6:663/664 |
MDT | 614.31 |
MDT | 543.92 |
MDT | (075.8) |
HZ-Osobní jméno | Buňka, František, 1978- |
Názvové údaje | Senzorická analýza potravin I. / František Buňka, Jan Hrabě, Bohumír Vospěl |
Údaje o vydání | Vyd. 2. |
Nakladatel.údaje | Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2010 |
Údaje fyz.popisu | 157 s. : il. ; 30 cm |
Všeobecná pozn. | Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická |
Všeobecná pozn. | 100 výt. |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | analýza potravin |
Předm.-Věc.téma | senzorická analýza |
Předm.-angl. | food analysis |
Předm.-angl. | sensoric analysis |
Žánr/forma | učebnice vysokých škol |
Žánr/forma | textbooks (higher) |
VZ-Osobní jm. | Hrabě, Jan, 1943- |
VZ-Osobní jm. | Vospěl, Bohumír |
VZ-Korporace | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta |
ISBN-pom.údaje | 9788073188870 2. vyd. Čárový kód nelze sejmout 20101111 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-015.277 |
Fakturace seriály | 1 |
Vydáno sev.Mor. | e-xr-zl |
Elektron.přístup | obsah dokumentu |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.