Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000967787
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00096xxxx / 0009677xx / 000967787.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7318-944-0 |
Kód jazyka | cze eng |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 641/642 |
MDT | 641.55 |
MDT | (062.534) |
MDT | (0.034.44) |
HZ-Jméno akce | Nové trendy v gastronomii (workshop) (2010 : Kroměříž, Česko) |
Názvové údaje | Nové trendy v gastronomii [elektronický zdroj] : workshop 2010 : [Kroměříž 30.9. 2010] / editor Jiří Dostál |
Varianta názvu | Název v tiráži: Nové trendy v gastronomii - sborník recenzovaných příspěvků |
Údaje o vydání | Vyd. 1. |
Nakladatel.údaje | Ve Zlíně : Univerzita Tomáše Bati, Fakulta technologická, 2010 |
Údaje fyz.popisu | 1 CD-ROM : barev. ; 12 cm |
Všeobecná pozn. | Název z disku |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografie |
Pozn.-pož.na sys. | Požadavky na systém: Word, Adobe Acrobat Reader |
Pozn.o jazyku | Anglická resumé |
Předm.-Věc.téma | gastronomie |
Předm.-Věc.téma | kuchařství |
Předm.-Věc.téma | jídla |
Žánr/forma | sborníky konferencí |
Žánr/forma | CD-ROM |
VZ-Osobní jm. | Dostál, Jiří |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 CR 5143 |
Počet exemplářů | 1 |
Vydáno sev.Mor. | e-xr-zl |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.