Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000967787

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00096xxxx / 0009677xx / 000967787.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7318-944-0
Kód jazykacze eng
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT641/642
MDT641.55
MDT(062.534)
MDT(0.034.44)
HZ-Jméno akceNové trendy v gastronomii (workshop) (2010 : Kroměříž, Česko)
Názvové údajeNové trendy v gastronomii [elektronický zdroj] : workshop 2010 : [Kroměříž 30.9. 2010] / editor Jiří Dostál
Varianta názvuNázev v tiráži: Nové trendy v gastronomii - sborník recenzovaných příspěvků
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajeVe Zlíně : Univerzita Tomáše Bati, Fakulta technologická, 2010
Údaje fyz.popisu1 CD-ROM : barev. ; 12 cm
Všeobecná pozn.Název z disku
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografie
Pozn.-pož.na sys.Požadavky na systém: Word, Adobe Acrobat Reader
Pozn.o jazykuAnglická resumé
Předm.-Věc.témagastronomie
Předm.-Věc.témakuchařství
Předm.-Věc.témajídla
Žánr/formasborníky konferencí
Žánr/formaCD-ROM
VZ-Osobní jm.Dostál, Jiří
Sigla,sign.vlastn.OLA001 CR 5143
Počet exemplářů1
Vydáno sev.Mor.e-xr-zl