Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000968294

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00096xxxx / 0009682xx / 000968294.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7318-955-6 (brož.) 978-80-955-6
Kód jazykacze eng
Kód předm.kateg.579 Mikrobiologie
MDT579.862
MDT579.86/.87
MDT637.146
MDT663/664
MDT614.31:663/664
MDT579.862
MDT(043.3)378.245
MDT(048.3)
HZ-Osobní jménoMíšková, Zuzana, 1982-
Názvové údajeCharakterizace vybraných kmenů Streptococcus salivarius subsp. thermophilus = Charakterization of chosen Streptococcus salivarius subsp. thermophilus strains : teze disertační práce / autor[ka] Zuzana Vaňátková
Varianta názvuCharakterization of chosen Streptococcus salivarius subsp. thermophilus strains
Nakladatel.údajeZlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2010
Údaje fyz.popisu41 s. ; 21 cm
Edice-jiná formaTeze disertační práce
Všeobecná pozn.Obor 2901V013 Technologie potravin
Pozn.o disertaciTeze disertační práce (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2010
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Pozn.o jazykuAnglické resumé
Předm.-Věc.témaStreptococcus thermophilus
Předm.-Věc.témabakterie mléčného kvašení
Předm.-Věc.témakysané mléčné výrobky
Předm.-Věc.témavýroba potravin
Předm.-Věc.témabezpečnost potravin
Předm.-angl.Streptococcus thermophilus
Předm.-angl.lactic acid bacteria
Předm.-angl.fermented dairy products
Předm.-angl.food production
Předm.-angl.food safety
Žánr/formadoktorské disertace
Žánr/formateze
Žánr/formahigher doctoral dissertations
Žánr/formaabstracts
VZ-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
VZ-Edice-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Teze disertační práce
ISBN-pom.údajeISBN 978-80-955-6 [1. vyd.] Chybné ISBN uvedeno v tiráži 20101125
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-229.728
Fakturace seriály1
Vydáno sev.Mor.e-xr-zl
Elektron.přístupobsah dokumentu