Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000970419

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00097xxxx / 0009704xx / 000970419.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7305-126-6 (brož.)
Kód předm.kateg.579 Mikrobiologie
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT579.67
MDT579.083
MDT57.083.1
MDT(075.8)
MDT(076.5)
HZ-Osobní jménoCupáková, Šárka
Názvové údajeMikrobiologie potravin - praktická cvičení II. : metody stanovení mikroorganismů v potravinách / Cupáková Šárka, Karpíšková Renáta, Necidová Lenka
Varianta názvuMetody stanovení mikroorganismů v potravinách
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajeBrno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2010
Údaje fyz.popisu108 s. : il. ; 30 cm
Všeobecná pozn.Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav hygieny a technologie mléka
Všeobecná pozn.Přehled vybraných norem
Všeobecná pozn.350 výt.
Předm.-Věc.témapotravinářská mikrobiologie
Předm.-Věc.témamikrobiologická analýza
Předm.-Věc.témamikrobiologická technika
Předm.-angl.food microbiology
Předm.-angl.microbiological analysis
Předm.-angl.microbiological techniques
Žánr/formaučebnice vysokých škol
Žánr/formapraktická cvičení
Žánr/formatextbooks (higher)
Žánr/formaproblems, exercises, etc
VZ-Osobní jm.Karpíšková, Renáta, 1956-
VZ-Osobní jm.Necidová, Lenka
VZ-KorporaceVeterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie mléka
ISBN-pom.údaje1. vyd. 20110105
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-015.576
Počet exemplářů1
Elektron.přístupobsah dokumentu