Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000975672
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00097xxxx / 0009756xx / 000975672.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7318-936-5 (brož.) |
Kód předm.kateg. | 577 Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika |
Kód předm.kateg. | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
MDT | 663/664:577.1 |
MDT | (075.8) |
Názvové údaje | Potravinářská biochemie I. / Ignác Hoza ... [et al.] |
Údaje o vydání | Vyd. 2. |
Nakladatel.údaje | Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2011 |
Údaje fyz.popisu | 167 s. : il. ; 30 cm |
Všeobecná pozn. | Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická |
Všeobecná pozn. | 100 výt. |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | potravinářská biochemie |
Předm.-angl. | food biochemistry |
Žánr/forma | učebnice vysokých škol |
Žánr/forma | textbooks (higher) |
VZ-Osobní jm. | Hoza, Ignác, 1941- |
VZ-Korporace | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta |
ISBN-pom.údaje | 9788073189365 2. vyd. ISBN nelze sejmout 20110317 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-016.141 |
Počet exemplářů | 1 |
Elektron.přístup | obsah dokumentu |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.