Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000978192

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00097xxxx / 0009781xx / 000978192.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-87437-10-0 (brož.)
Kód předm.kateg.639.2/.6 Rybářství
MDT639.21
MDT637.56
MDT543.92
MDT(072)
HZ-Osobní jménoVejsada, Pavel, 1980-
Názvové údajeSenzorické hodnocení masa sladkovodních ryb / P. Vejsada, F. Vácha
Nakladatel.údajeV Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Fakulta rybářství a ochrany vod, [2011]
Údaje fyz.popisu25 s. : il. (převážně barev.) ; 21 cm
Edice-jiná formaEdice metodik ; 104. Technologická řada
Všeobecná pozn.200 výt.
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografie
Předm.-Věc.témasladkovodní ryby
Předm.-Věc.témarybí maso
Předm.-Věc.témasenzorická analýza
Předm.-angl.freshwater fishes
Předm.-angl.fish meat
Předm.-angl.sensoric analysis
Žánr/formametodické příručky
Žánr/formamethodological manuals
VZ-Osobní jm.Vácha, František, 1946-
VZ-Edice-KorporaceJihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod. Metodiky. Technologická řada
ISBN-pom.údaje[1. vyd.] 20110428
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-234.966
Počet exemplářů1
Elektron.přístupobsah dokumentu