Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000982845

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00098xxxx / 0009828xx / 000982845.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7375-510-2 (brož.)
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT637.5.03
MDT637.5
MDT663/664-021.465
MDT(075.8)
HZ-Osobní jménoIngr, Ivo, 1936-2016
Názvové údajeProdukce a zpracování masa / Ivo Ingr
Údaje o vydáníVyd. 2., nezměn.
Nakladatel.údajeV Brně : Mendelova univerzita, 2011
Údaje fyz.popisu202 s. : il. ; 30 cm
Všeobecná pozn.Na obálce nad názvem: Agronomická fakulta
Všeobecná pozn.150 výt.
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Předm.-Věc.témazpracování masa
Předm.-Věc.témamaso
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-angl.meat processing
Předm.-angl.meat
Předm.-angl.food quality
Žánr/formaučebnice vysokých škol
Žánr/formatextbooks (higher)
VZ-KorporaceMendelova univerzita. Agronomická fakulta
ISBN-pom.údaje9788073755102 2., nezm. vyd. 20110614
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-016.616
Počet exemplářů1
Elektron.přístupobsah dokumentu