Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000982845
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00098xxxx / 0009828xx / 000982845.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7375-510-2 (brož.) |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
Kód předm.kateg. | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
MDT | 637.5.03 |
MDT | 637.5 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | (075.8) |
HZ-Osobní jméno | Ingr, Ivo, 1936-2016 |
Názvové údaje | Produkce a zpracování masa / Ivo Ingr |
Údaje o vydání | Vyd. 2., nezměn. |
Nakladatel.údaje | V Brně : Mendelova univerzita, 2011 |
Údaje fyz.popisu | 202 s. : il. ; 30 cm |
Všeobecná pozn. | Na obálce nad názvem: Agronomická fakulta |
Všeobecná pozn. | 150 výt. |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | zpracování masa |
Předm.-Věc.téma | maso |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Předm.-angl. | meat processing |
Předm.-angl. | meat |
Předm.-angl. | food quality |
Žánr/forma | učebnice vysokých škol |
Žánr/forma | textbooks (higher) |
VZ-Korporace | Mendelova univerzita. Agronomická fakulta |
ISBN-pom.údaje | 9788073755102 2., nezm. vyd. 20110614 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-016.616 |
Počet exemplářů | 1 |
Elektron.přístup | obsah dokumentu |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.