Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000982955
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00098xxxx / 0009829xx / 000982955.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-251-3262-3 (brož.) |
Kód jazyka | cze ger |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 641.4 |
MDT | (035) |
HZ-Osobní jméno | Lehari, Gabriele, 1958- |
Názvové údaje | Jak uchovávat potraviny : zavařujeme, zmrazujeme, sušíme, nakládáme / Gabriele Lehari ; [překlad Zlata Zvolánková] |
Varianta názvu | Zavařujeme, zmrazujeme, sušíme, nakládáme |
Údaje o vydání | Vyd. 1. |
Nakladatel.údaje | Brno : Computer Press, 2011 |
Údaje fyz.popisu | 127 s. : il. (převážně barev.) ; 19 cm |
Všeobecná pozn. | Přeloženo z němčiny |
Všeobecná pozn. | Obálkový podnázev: rady pro správné skladování a konzervaci potravin |
Všeobecná pozn. | Obsahuje rejstřík |
Předm.-Věc.téma | konzervování potravin |
Předm.-angl. | food preservation |
Žánr/forma | příručky |
Žánr/forma | handbooks and manuals |
Originál | Vorratshaltung frisch halten, einfrieren, konservieren |
ISBN-pom.údaje | 9788025132623 1. vyd. 20110620 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-237.705 |
Původní IČ-ČNB | 0790553 KLG001 |
Počet exemplářů | 1 |
Elektron.přístup | obsah dokumentu |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.