Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000988546

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00098xxxx / 0009885xx / 000988546.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7357-655-4 (brož.)
Kód jazykacze eng
Kód předm.kateg.005 Management. Řízení
MDT640.4
MDT641/642
MDT338.48
MDT005
MDT(048.8)
HZ-Osobní jménoTesone, D. V. (Dana V.), 1954-
Názvové údajeZásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu / Dana Tesone ; [překlad Karel Slabý]
Varianta názvuSouběžný název v tiráži: Principles of management for the hospitality industry
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajePraha : Wolters Kluwer Česká republika, 2011
Údaje fyz.popisu389 s. : il. ; 24 cm
Všeobecná pozn.Přeloženo z angličtiny
Všeobecná pozn.Terminologický slovník
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
Předm.-Věc.témahotelnictví
Předm.-Věc.témagastronomie
Předm.-Věc.témacestovní ruch
Předm.-Věc.témamanagement
Předm.-angl.hotel-keeping
Předm.-angl.gastronomy
Předm.-angl.tourism
Předm.-angl.management
Žánr/formamonografie
Žánr/formamonographs
OriginálPrinciples of management for the hospitality industry
ISBN-pom.údaje9788073576554 1. vyd. 20110914
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-240.144
Nakladatel-aut.f.Wolters Kluwer ČR
Počet exemplářů1