Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000989496

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00098xxxx / 0009894xx / 000989496.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7454-033-2 (brož.)
Kód jazykacze eng
Kód předm.kateg.338.3/.4 Hospodářská a výrobní odvětví
MDT614.31:663/664
MDT663/664
MDT005.6
MDT005.332.4
MDT(043.3)
MDT(048.3)
HZ-Osobní jménoBartošíková, Romana, 1981-
Názvové údajeVýznam systémů řízení bezpečnosti potravin pro konkurenceschopnost potravinářských podniků = Food safety management systems importance for competitiveness of food enterprises / autor Romana Bartošíková
Varianta názvuFood safety management systems importance for competitiveness of food enterprises
Nakladatel.údajeZlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2011
Údaje fyz.popisu43 s. : il. ; 21 cm
Edice-jiná formaTeze disertační práce = Doctoral thesis summary
Všeobecná pozn.Obor 6208V Management a ekonomika
Všeobecná pozn.30 výt.
Pozn.o disertaciTeze disertační práce (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky, 2008
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Pozn.o jazykuAnglické resumé
Předm.-Věc.témabezpečnost potravin
Předm.-Věc.témavýroba potravin
Předm.-Věc.témamanagement jakosti
Předm.-Věc.témapotravinářský průmysl
Předm.-Věc.témakonkurenceschopnost
Předm.-angl.food safety
Předm.-angl.food production
Předm.-angl.quality control
Předm.-angl.food industry
Předm.-angl.competitiveness
Žánr/formadisertace
Žánr/formateze
Žánr/formadissertations
Žánr/formaabstracts
VZ-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
VZ-Edice-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Teze disertační práce
ISBN-pom.údaje[1. vyd.] 20111005
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-240.584
Počet exemplářů1