Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000993040

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00099xxxx / 0009930xx / 000993040.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7418-124-5 (brož.)
Kód předm.kateg.614 Veřejné zdraví a hygiena
MDT614.31
MDT663/664-021.465
MDT(048.8:082)
Názvové údajeMetody a kriteria [sic] pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin / [editor Helena Čížková]
Varianta názvuOvěřování autenticity potravin a potravinářských surovin
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajeOstrava : Key Publishing, 2011
Údaje fyz.popisu127 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
Všeobecná pozn.Vydáno pro Vysokou školu chemicko-technologickou v Praze
Všeobecná pozn.Na obálce pod názvem: Ústav konzervace potravin a technologie masa VŠCHT Praha ve spolupráci se Státní zemědělskou a potravinářskou inspekcí Praha, Státním veterinárním ústavem Praha a Celně technickou laboratoří
Všeobecná pozn.Na obálce: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografie a rejstřík
Předm.-Věc.témahygiena potravin
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-angl.food hygiene
Předm.-angl.food quality
Žánr/formakolektivní monografie
Žánr/formacollective monographs
VZ-Osobní jm.Čížková, Helena, 1973-
VZ-KorporaceVysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
VZ-KorporaceVysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav konzervace potravin a technologie masa
VZ-KorporaceStátní zemědělská a potravinářská inspekce
VZ-KorporaceStátní veterinární ústav Praha
VZ-KorporaceČesko. Celně technická laboratoř
Elektron.přístupDigitalizovaný dokument
ISBN-pom.údaje9788074181245 1. vyd. 20111110
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-242.424
Počet exemplářů1