Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000993069

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00099xxxx / 0009930xx / 000993069.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7454-098-1 (brož.)
Kód jazykacze eng
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT633.491
MDT641.1
MDT(043.3)
MDT(048.3)
HZ-Osobní jménoČerná, Monika, 1975-
Názvové údajeNutriční hodnota bramborových hlíz a vlivy působící na její změny = Nutritive value of potato tubers and factors affecting its changes : teze disertační práce / autor Monika Černá
Varianta názvuNutritive value of potato tubers and factors affecting its changes
Nakladatel.údajeZlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2011
Údaje fyz.popisu48 s. : il. ; 21 cm
Edice-jiná formaTeze disertační práce = Doctoral thesis summary
Všeobecná pozn.Obor 2901V013 Technologie potravin
Všeobecná pozn.30 výt.
Pozn.o disertaciTeze disertační práce (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Technologická fakulta, 2010
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografie
Pozn.o jazykuAnglické resumé
Předm.-Věc.témabrambory
Předm.-Věc.témanutriční hodnota potravin
Předm.-angl.potatoes
Předm.-angl.nutritive value of foods
Žánr/formadisertace
Žánr/formateze
Žánr/formadissertations
Žánr/formaabstracts
VZ-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
VZ-Edice-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Teze disertační práce
ISBN-pom.údaje[1. vyd.] 20111108
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-242.446
Nakladatel-aut.f.Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Počet exemplářů1