Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000993103

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00099xxxx / 0009931xx / 000993103.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7454-102-5 (brož.)
Kód jazykacze eng
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT637.336
MDT614.31
MDT543.6:663/664
MDT(043.3)
MDT(048.3)
HZ-Osobní jménoPachlová, Vendula, 1984-
Názvové údajeDistribuce vybraných složek v přírodním sýru v průběhu jeho zrání = The distribution of selected components in cheese during ripening : teze disertační práce / Vendula Pachlová
Varianta názvuDistribution of selected components in cheese during ripening
Nakladatel.údajeZlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2011
Údaje fyz.popisu34 s. : il. ; 21 cm
Edice-jiná formaTeze disertační práce = Doctoral thesis summary
Všeobecná pozn.Obor: 2901V013 Technologie potravin
Všeobecná pozn.30 výt.
Pozn.o disertaciTeze disertační práce--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2011
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Pozn.o jazykuAnglické resumé
Předm.-Věc.témazrání sýrů
Předm.-Věc.témahygiena potravin
Předm.-Věc.témaanalýza potravin
Předm.-angl.cheese ripening
Předm.-angl.food hygiene
Předm.-angl.food analysis
Žánr/formadisertace
Žánr/formateze
Žánr/formadissertations
Žánr/formaabstracts
VZ-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
VZ-Edice-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Teze disertační práce
ISBN-pom.údaje[1. vyd.] 20111107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-242.471
Počet exemplářů1