Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000993103
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00099xxxx / 0009931xx / 000993103.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7454-102-5 (brož.) |
Kód jazyka | cze eng |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 637.336 |
MDT | 614.31 |
MDT | 543.6:663/664 |
MDT | (043.3) |
MDT | (048.3) |
HZ-Osobní jméno | Pachlová, Vendula, 1984- |
Názvové údaje | Distribuce vybraných složek v přírodním sýru v průběhu jeho zrání = The distribution of selected components in cheese during ripening : teze disertační práce / Vendula Pachlová |
Varianta názvu | Distribution of selected components in cheese during ripening |
Nakladatel.údaje | Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2011 |
Údaje fyz.popisu | 34 s. : il. ; 21 cm |
Edice-jiná forma | Teze disertační práce = Doctoral thesis summary |
Všeobecná pozn. | Obor: 2901V013 Technologie potravin |
Všeobecná pozn. | 30 výt. |
Pozn.o disertaci | Teze disertační práce--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2011 |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Pozn.o jazyku | Anglické resumé |
Předm.-Věc.téma | zrání sýrů |
Předm.-Věc.téma | hygiena potravin |
Předm.-Věc.téma | analýza potravin |
Předm.-angl. | cheese ripening |
Předm.-angl. | food hygiene |
Předm.-angl. | food analysis |
Žánr/forma | disertace |
Žánr/forma | teze |
Žánr/forma | dissertations |
Žánr/forma | abstracts |
VZ-Korporace | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta |
VZ-Edice-Korporace | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Teze disertační práce |
ISBN-pom.údaje | [1. vyd.] 20111107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-242.471 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.