Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000995229
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00099xxxx / 0009952xx / 000995229.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7419-056-8 (Sociologické nakladatelství SLON ; brož.) |
ISBN | 978-80-86794-38-9 (Technologické centrum AV ČR ; brož.) |
Kód jazyka | cze eng |
Kód geogr.oblasti | e-xr--- |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
MDT | 663/664 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | 614.31:663/664 |
MDT | (437.3) |
MDT | (048.8:082) |
HZ-Osobní jméno | Valenta, Ondřej |
Názvové údaje | Budoucnost kvality a bezpečnosti potravin v Česku / Ondřej Valenta, Petr Hladík a kol. |
Údaje o vydání | Vyd. 1. |
Nakladatel.údaje | Praha : Sociologické nakladatelství, 2011 |
Údaje fyz.popisu | 123 s. : il. (převážně barev.) ; 23 cm |
Všeobecná pozn. | Část. tištěno napříč |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografie |
Pozn.o jazyku | Anglické resumé |
Pozn.k vydavateli | Vydavatel: Technologické centrum AV ČR |
Předm.-Věc.téma | potravinářský průmysl Česko |
Předm.-Věc.téma | potravinářská technologie Česko |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin Česko |
Předm.-Věc.téma | bezpečnost potravin Česko |
Předm.-angl. | food industry Czechia |
Předm.-angl. | food technology Czechia |
Předm.-angl. | food quality Czechia |
Předm.-angl. | food safety Czechia |
Žánr/forma | kolektivní monografie |
Žánr/forma | collective monographs |
VZ-Osobní jm. | Hladík, Petr, 1972- |
VZ-Korporace | Akademie věd České republiky. Technologické centrum |
ISBN-pom.údaje | 9788074190568 1. vyd. 20111213 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-243.589 |
Nakladatel-aut.f. | Slon |
Počet exemplářů | 2 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.