Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000995631
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00099xxxx / 0009956xx / 000995631.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-86938-90-5 (váz.) |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 641.568(437.3) |
MDT | (083.12) |
HZ-Osobní jméno | Vašák, Jaroslav, 1947- |
Názvové údaje | Nejlepší recepty : z české kuchyně od A do Z / Jaroslav Vašák |
Varianta názvu | Název v tiráži: Nejlepší recepty z české kuchyně od A do Z |
Údaje o vydání | Vyd. 2. |
Nakladatel.údaje | Praha : Euromedia Group, 2011 |
Údaje fyz.popisu | 639 s., [24] s. barev. obr. příl. : il. ; 28 cm |
Všeobecná pozn. | Obsahuje rejstřík |
Předm.-Věc.téma | česká jídla |
Předm.-angl. | Czech cookery |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | cookbooks |
ISBN-pom.údaje | 9788086938905 2. vyd. 20111213 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-017.786 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.