Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000995631

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00099xxxx / 0009956xx / 000995631.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

obálka/obal
ISBN978-80-86938-90-5 (váz.)
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT641.568(437.3)
MDT(083.12)
HZ-Osobní jménoVašák, Jaroslav, 1947-
Názvové údajeNejlepší recepty : z české kuchyně od A do Z / Jaroslav Vašák
Varianta názvuNázev v tiráži: Nejlepší recepty z české kuchyně od A do Z
Údaje o vydáníVyd. 2.
Nakladatel.údajePraha : Euromedia Group, 2011
Údaje fyz.popisu639 s., [24] s. barev. obr. příl. : il. ; 28 cm
Všeobecná pozn.Obsahuje rejstřík
Předm.-Věc.témačeská jídla
Předm.-angl.Czech cookery
Žánr/formakuchařské recepty
Žánr/formacookbooks
ISBN-pom.údaje9788086938905 2. vyd. 20111213
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-017.786
Počet exemplářů1