Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000996280

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00099xxxx / 0009962xx / 000996280.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

obálka/obal
Číslo nár.bibliogr.978-80-7278-572-8 (váz.)
0411 eng cze
043 e-xr--- e-cs--- e-gx---
045 x4x4
072 7323 Vnitropolitický vývoj, politický život
072 7929 Biografie
080 329.17-051
080 341.212-051
080 929
080 94(437.311)1942
080 355.469.3(437)1941/1942
080 323.25/.26:329.18
080 (437)
080 (437.3)
080 (430)
080 (084.12)
080 (0:82-96)
24500Assassination : operation Anthropoid 1941-1942 / [Michal Burian ... et al.]
24630Operation Anthropoid 1941-1942
24630Anthropoid
250 2nd rev. ed.
260 Prague : Ministry of Defence of the Czech Republic, 2011
Obecné poznámky95 s. : il. (některé barev.), mapy, portréty, faksim. ; 31 cm
Unifikovaný názevPřeloženo z češtiny
Unifikovaný názevNad názvem: The Military History Institute, Prague
504 Obsahuje bibliografii
Osobní jménoHeydrich, Reinhard, 1904-1942
648 71942
648 71939-1945
65007nacisté Německo 20. století
65007protektoři Česko 1939-1945
65007atentát na Heydricha (1942 : Praha, Česko)
65007operace Anthropoid (1941-1942)
65007protifašistický odboj Československo 1939-1945
65009Nazis Germany 20th century
65009protectors Czechia 1939-1945
65009assassination of Reinhard Heydrich (1942 : Prague, Czechia)
65009Operation Anthropoid (1941-1942)
65009anti-fascist movements Czechoslovakia 1939-1945
651 7Protektorát Čechy a Morava (1939-1945)
651 9Bohemia and Moravia (Protectorate, 1939-1945)
655 7fotografické publikace
655 7literatura faktu
655 9photographical works
655 9non-fiction
Osobní jm.-primár.oBurian, Michal, 1971-
Korpor.,akce-prim.oVojenský historický ústav
7650 Atentát
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)Digitalizovaný dokument
Údaj agentury ISBN2nd rev. ed. 20120117
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-017.872
Nakladatel (SA)Ministerstvo obrany České republiky - OKP MO
EXE 1