Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000998099
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00099xxxx / 0009980xx / 000998099.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-249-1633-0 (váz.) |
Kód jazyka | cze eng |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 641.55:637.5 |
MDT | (083.12) |
HZ-Osobní jméno | Gayler, Paul |
Názvové údaje | Steaky : od T-bone steaku přes chateaubriand pečený v solné krustě až k filetu mignon se šalotkou / Paul Gayler ; fotografie Peter Cassidy ; [z anglického originálu ... přeložila Veronika Zemanová] |
Údaje o vydání | Vyd. 1. |
Nakladatel.údaje | Praha : Ikar, 2011 |
Údaje fyz.popisu | 142 s. : barev. il. ; 24 cm |
Předm.-Věc.téma | masitá jídla |
Předm.-angl. | cookery (meat) |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | cookbooks |
VZ-Osobní jm. | Cassidy, Peter |
Originál | Steak |
ISBN-pom.údaje | 9788024916330 1. vyd. 20120209 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-245.162 |
Nakladatel-aut.f. | Euromedia Group - Ikar |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.