Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000998121

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00099xxxx / 0009981xx / 000998121.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

obálka/obal
Číslo nár.bibliogr.978-80-206-1248-9 (váz.)
043 e-gx---
045 x3x4
072 7323 Vnitropolitický vývoj, politický život
080 323.121939/1945
080 159.9
080 323.12(=411.16)
080 316.628
080 (430)
080 (0:82-96)
Všeob.údaje zprac.Duffack, J. J.
24510Pravda o holokaustu : války bez bojiště / J.J. Duffack
2461 Název v prelimináriích, tiráži a na hřbetu: Pravda o holokaustu - války bez bojiště
250 1. české vyd.
260 Praha : Naše vojsko, 2011
Obecné poznámky278 s. : il., mapy ; 21 cm
504 Obsahuje bibliografii
648 71939-1945
648 71933-1945
65007holocaust (1939-1945) psychologické aspekty
65007antisemitismus Německo 1933-1945
65007manipulace (psychologie)
65009holocaust, 1939-1945 psychological aspects
65009antisemitism Germany 1933-1945
65009manipulation (psychology)
655 7literatura faktu
655 9non-fiction
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)Digitalizovaný dokument
Údaj agentury ISBN9788020612489 1. čes. vyd. 20120123
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-245.178
920 000529018 OSA001
EXE 1