Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001001921

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00100xxxx / 0010019xx / 001001921.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-87437-27-8 (brož.)
Kód předm.kateg.639.2/.6 Rybářství
MDT639.21
MDT591.1
MDT577.115
MDT577.115.3
MDT637.56
MDT(048.8)
Názvové údajeMožnosti produkce sladkovodních ryb s vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin / T. Zajíc ... [et al.]
Nakladatel.údajeVodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2011
Údaje fyz.popisu34 s. : il. (převážně barev.) ; 21 cm
Edice-jiná formaEdice metodik ; 112. Technologická řada
Všeobecná pozn.200 výt.
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Předm.-Věc.témasladkovodní ryby
Předm.-Věc.témafyziologie živočichů
Předm.-Věc.témalipidy
Předm.-Věc.témamastné kyseliny
Předm.-Věc.témarybí maso
Předm.-angl.freshwater fishes
Předm.-angl.animal physiology
Předm.-angl.lipids
Předm.-angl.fatty acids
Předm.-angl.fish meat
Žánr/formastudie
Žánr/formastudies
VZ-Osobní jm.Zajíc, Tomáš, 1985-
VZ-Edice-KorporaceJihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod. Metodiky. Technologická řada
ISBN-pom.údaje[1. vyd.] 20120320
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-247.479
Počet exemplářů1