Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001001921
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00100xxxx / 0010019xx / 001001921.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-87437-27-8 (brož.) |
Kód předm.kateg. | 639.2/.6 Rybářství |
MDT | 639.21 |
MDT | 591.1 |
MDT | 577.115 |
MDT | 577.115.3 |
MDT | 637.56 |
MDT | (048.8) |
Názvové údaje | Možnosti produkce sladkovodních ryb s vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin / T. Zajíc ... [et al.] |
Nakladatel.údaje | Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2011 |
Údaje fyz.popisu | 34 s. : il. (převážně barev.) ; 21 cm |
Edice-jiná forma | Edice metodik ; 112. Technologická řada |
Všeobecná pozn. | 200 výt. |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | sladkovodní ryby |
Předm.-Věc.téma | fyziologie živočichů |
Předm.-Věc.téma | lipidy |
Předm.-Věc.téma | mastné kyseliny |
Předm.-Věc.téma | rybí maso |
Předm.-angl. | freshwater fishes |
Předm.-angl. | animal physiology |
Předm.-angl. | lipids |
Předm.-angl. | fatty acids |
Předm.-angl. | fish meat |
Žánr/forma | studie |
Žánr/forma | studies |
VZ-Osobní jm. | Zajíc, Tomáš, 1985- |
VZ-Edice-Korporace | Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod. Metodiky. Technologická řada |
ISBN-pom.údaje | [1. vyd.] 20120320 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-247.479 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.