Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001003293
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00100xxxx / 0010032xx / 001003293.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7394-314-1 (brož.) |
Kód předm.kateg. | 504 Znečištění a poškození životního prostředí |
MDT | 663/664 |
MDT | 641.55 |
MDT | 620.9:330.567.2 |
MDT | 504.5:502.3 |
MDT | 546.264-31 |
MDT | (048.8) |
Názvové údaje | Možnosti stravovacích zařízení k redukci emisí oxidu uhličitého : (opatření, rámcové prohlídky, hranice) : Sustainable Kitchen (projekt SUKI) : manuál / Hans Daxbeck ... [et al.] |
Varianta názvu | Název v tiráži: Projekt SUKI |
Údaje o vydání | 1. vyd. |
Nakladatel.údaje | České Budějovice : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta, 2011 |
Údaje fyz.popisu | 59 s. : il. (převážně barev.) ; 21 cm |
Všeobecná pozn. | 200 výt. |
Všeobecná pozn. | Část textu tištěna napříč |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy |
Předm.-Věc.téma | výroba potravin |
Předm.-Věc.téma | příprava jídel |
Předm.-Věc.téma | spotřeba energie |
Předm.-Věc.téma | emise znečišťujících látek |
Předm.-Věc.téma | oxid uhličitý |
Předm.-angl. | food production |
Předm.-angl. | meals preparation |
Předm.-angl. | energy consumption |
Předm.-angl. | air pollutant emission |
Předm.-angl. | carbon dioxide |
Žánr/forma | studie |
Žánr/forma | studies |
VZ-Osobní jm. | Daxbeck, Hans |
ISBN-pom.údaje | 9788073943141 1. vyd. 20120405 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-248.321 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.