Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001003293

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00100xxxx / 0010032xx / 001003293.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7394-314-1 (brož.)
Kód předm.kateg.504 Znečištění a poškození životního prostředí
MDT663/664
MDT641.55
MDT620.9:330.567.2
MDT504.5:502.3
MDT546.264-31
MDT(048.8)
Názvové údajeMožnosti stravovacích zařízení k redukci emisí oxidu uhličitého : (opatření, rámcové prohlídky, hranice) : Sustainable Kitchen (projekt SUKI) : manuál / Hans Daxbeck ... [et al.]
Varianta názvuNázev v tiráži: Projekt SUKI
Údaje o vydání1. vyd.
Nakladatel.údajeČeské Budějovice : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta, 2011
Údaje fyz.popisu59 s. : il. (převážně barev.) ; 21 cm
Všeobecná pozn.200 výt.
Všeobecná pozn.Část textu tištěna napříč
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Předm.-Věc.témavýroba potravin
Předm.-Věc.témapříprava jídel
Předm.-Věc.témaspotřeba energie
Předm.-Věc.témaemise znečišťujících látek
Předm.-Věc.témaoxid uhličitý
Předm.-angl.food production
Předm.-angl.meals preparation
Předm.-angl.energy consumption
Předm.-angl.air pollutant emission
Předm.-angl.carbon dioxide
Žánr/formastudie
Žánr/formastudies
VZ-Osobní jm.Daxbeck, Hans
ISBN-pom.údaje9788073943141 1. vyd. 20120405
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-248.321
Počet exemplářů1