Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001005006
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00100xxxx / 0010050xx / 001005006.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-86576-47-3 (brož.) |
Kód předm.kateg. | 663 Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin |
MDT | 663.4 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | 613.26/.29:504.5 |
MDT | 579.842/.845 |
MDT | (083.744) |
HZ-Osobní jméno | Matoulková, Dagmar, 1980- |
Názvové údaje | Kultivační stanovení bakterií Pectinatus v pivovarském provozu : certifikovaná metodika / autoři Dagmar Matoulková, Karel Kosař |
Varianta názvu | Název v tiráži: Certifikovaná metodika: Kultivační stanovení bakterií Pectinatus v pivovarském provozu |
Nakladatel.údaje | Praha : Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, c2012 |
Údaje fyz.popisu | 28 s. : il. ; 30 cm |
Všeobecná pozn. | 50 výt. |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografie |
Předm.-Věc.téma | pivovarnictví |
Předm.-Věc.téma | pivo |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Předm.-Věc.téma | kontaminace potravin |
Předm.-Věc.téma | anaerobní bakterie |
Předm.-angl. | beer industry |
Předm.-angl. | beer |
Předm.-angl. | food quality |
Předm.-angl. | food contaminantion |
Předm.-angl. | anaerobic bacteria |
Žánr/forma | certifikované metodiky |
Žánr/forma | certified methodology |
VZ-Osobní jm. | Kosař, Karel, 1951- |
ISBN-pom.údaje | [1. vyd.] 20120507 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-018.806 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.