Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001005006

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00100xxxx / 0010050xx / 001005006.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-86576-47-3 (brož.)
Kód předm.kateg.663 Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
MDT663.4
MDT663/664-021.465
MDT613.26/.29:504.5
MDT579.842/.845
MDT(083.744)
HZ-Osobní jménoMatoulková, Dagmar, 1980-
Názvové údajeKultivační stanovení bakterií Pectinatus v pivovarském provozu : certifikovaná metodika / autoři Dagmar Matoulková, Karel Kosař
Varianta názvuNázev v tiráži: Certifikovaná metodika: Kultivační stanovení bakterií Pectinatus v pivovarském provozu
Nakladatel.údajePraha : Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, c2012
Údaje fyz.popisu28 s. : il. ; 30 cm
Všeobecná pozn.50 výt.
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografie
Předm.-Věc.témapivovarnictví
Předm.-Věc.témapivo
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-Věc.témakontaminace potravin
Předm.-Věc.témaanaerobní bakterie
Předm.-angl.beer industry
Předm.-angl.beer
Předm.-angl.food quality
Předm.-angl.food contaminantion
Předm.-angl.anaerobic bacteria
Žánr/formacertifikované metodiky
Žánr/formacertified methodology
VZ-Osobní jm.Kosař, Karel, 1951-
ISBN-pom.údaje[1. vyd.] 20120507
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-018.806
Počet exemplářů1