Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001005447
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00100xxxx / 0010054xx / 001005447.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-247-4266-3 (brož.) |
Kód jazyka | cze ger |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 637.5 |
MDT | 637.5.03 |
MDT | 637.5.033 |
MDT | 637.5.035 |
MDT | 637.5.034 |
MDT | (035) |
MDT | (084.11) |
HZ-Osobní jméno | Gahm, Bernhard |
Názvové údaje | Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka / Bernhard Gahm ; [přeložila Jitka Koubková] |
Údaje o vydání | 1. vyd. |
Nakladatel.údaje | Praha : Grada, 2012 |
Údaje fyz.popisu | 125 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm |
Všeobecná pozn. | Přeloženo z němčiny |
Všeobecná pozn. | Terminologický slovník |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii a rejstřík |
Předm.-Věc.téma | maso |
Předm.-Věc.téma | zpracování masa |
Předm.-Věc.téma | konzervování masa |
Předm.-Věc.téma | nakládání masa |
Předm.-Věc.téma | uzení |
Předm.-angl. | meat |
Předm.-angl. | meat processing |
Předm.-angl. | meat preservation |
Předm.-angl. | meat pickling |
Předm.-angl. | smoking |
Žánr/forma | příručky |
Žánr/forma | obrazové publikace |
Žánr/forma | handbooks and manuals |
Žánr/forma | pictorial works |
Originál | Fleisch pökeln und räuchern |
Elektron.přístup | Online verze |
ISBN-pom.údaje | 9788024742663 1. vyd. 20120504 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-249.680 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.