Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001005447

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00100xxxx / 0010054xx / 001005447.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-247-4266-3 (brož.)
Kód jazykacze ger
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT637.5
MDT637.5.03
MDT637.5.033
MDT637.5.035
MDT637.5.034
MDT(035)
MDT(084.11)
HZ-Osobní jménoGahm, Bernhard
Názvové údajeUzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka / Bernhard Gahm ; [přeložila Jitka Koubková]
Údaje o vydání1. vyd.
Nakladatel.údajePraha : Grada, 2012
Údaje fyz.popisu125 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
Všeobecná pozn.Přeloženo z němčiny
Všeobecná pozn.Terminologický slovník
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii a rejstřík
Předm.-Věc.témamaso
Předm.-Věc.témazpracování masa
Předm.-Věc.témakonzervování masa
Předm.-Věc.témanakládání masa
Předm.-Věc.témauzení
Předm.-angl.meat
Předm.-angl.meat processing
Předm.-angl.meat preservation
Předm.-angl.meat pickling
Předm.-angl.smoking
Žánr/formapříručky
Žánr/formaobrazové publikace
Žánr/formahandbooks and manuals
Žánr/formapictorial works
OriginálFleisch pökeln und räuchern
Elektron.přístupOnline verze
ISBN-pom.údaje9788024742663 1. vyd. 20120504
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-249.680
Počet exemplářů1