Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001005985
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00100xxxx / 0010059xx / 001005985.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-247-4068-3 (váz.) |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 664.8.035.3 |
MDT | 637.523.38 |
MDT | 637.525 |
MDT | 637.523 |
MDT | (035) |
HZ-Osobní jméno | Dyk, Vladimír |
Názvové údaje | Vše o uzení : rady, tipy, recepty / Vladimír Dyk |
Údaje o vydání | 1. vyd. |
Nakladatel.údaje | Praha : Grada, 2012 |
Údaje fyz.popisu | 120 s., [12] s. barev. obr. příl. : il. ; 25 cm |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii a rejstřík |
Předm.-Věc.téma | uzení |
Předm.-Věc.téma | udírny |
Předm.-Věc.téma | uzené maso |
Předm.-Věc.téma | uzeniny |
Předm.-angl. | smoking |
Předm.-angl. | smoking chambers |
Předm.-angl. | smoked meat |
Předm.-angl. | sausages |
Žánr/forma | příručky |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | handbooks and manuals |
Žánr/forma | cookbooks |
Elektron.přístup | Online verze |
ISBN-pom.údaje | 9788024740683 1. vyd. 20120517 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-250.046 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.