Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001009085

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00100xxxx / 0010090xx / 001009085.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7305-613-1 (brož.)
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT633:631.57
MDT614.31
MDT663/664:54
MDT543.6:663/664
MDT(075.8)
MDT(076.5)
HZ-Osobní jménoPospiech, Matej
Názvové údajeHygiena a technologie vegetabilních produktů : hygiena a technologie mlýnských obilných výrobků, pekárenských výrobků, těst a těstovin, brambor, škrobů a výrobků z nich, luštěnin, olejnatých semen a tuků rostlinného původu : návody do cvičení / Matej Pospiech, Vladimír Pažout
Varianta názvuHygiena a technologie mlýnských obilných výrobků, pekárenských výrobků, těst a těstovin, brambor, škrobů a výrobků z nich, luštěnin, olejnatých semen a tuků rostlinného původu
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajeBrno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2012
Údaje fyz.popisu44 s. : il. ; 30 cm
Všeobecná pozn.Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav vegetabilních potravin
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Předm.-Věc.témarostlinné produkty
Předm.-Věc.témahygiena potravin
Předm.-Věc.témapotravinářská chemie
Předm.-Věc.témaanalýza potravin
Předm.-angl.plant products
Předm.-angl.food hygiene
Předm.-angl.food chemistry
Předm.-angl.food analysis
Žánr/formaučebnice vysokých škol
Žánr/formapraktická cvičení
Žánr/formatextbooks (higher)
Žánr/formaproblems, exercises, etc
VZ-Osobní jm.Pažout, Vladimír, 1946-
VZ-KorporaceVeterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav vegetabilních potravin
ISBN-pom.údaje1. vyd. 20120712
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-019.172
Počet exemplářů1