Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001009544

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00100xxxx / 0010095xx / 001009544.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7305-602-5 (brož.)
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT637.5+664.91/.95
MDT637.523
MDT614.31
MDT(075.8)
HZ-Osobní jménoKameník, Josef
Názvové údajeHygiena a technologie masa : trvanlivé masné výrobky / Josef Kameník
Varianta názvuTrvanlivé masné výrobky
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajeBrno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2012
Údaje fyz.popisu117 s. : il. (některé barev.) ; 29 cm
Všeobecná pozn.Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav hygieny a technologie masa
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Předm.-Věc.témamasné výrobky
Předm.-Věc.témauzeniny
Předm.-Věc.témahygiena potravin
Předm.-angl.meat products
Předm.-angl.sausages
Předm.-angl.food hygiene
Žánr/formaučebnice vysokých škol
Žánr/formatextbooks (higher)
VZ-KorporaceVeterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie masa
ISBN-pom.údaje1. vyd. 20120712
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-019.204
Počet exemplářů1