Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001009919

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00100xxxx / 0010099xx / 001009919.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7080-820-7 (brož.)
Kód předm.kateg.543 Analytická chemie
MDT543.51
MDT543.6:663/664
MDT614.31
MDT(062.534)
MDT(048.3)
HZ-Jméno akceEuropean Workshop on Ambient Mass Spectrometry and Related Mass Spectrometry-Based Techniques in Food / Natural Products Control: Safety, Authenticity, Forensics, Metabolomics (1. : 2012 : Praha, Česko)
Názvové údajeIst European Workshop on Ambient Mass Spectrometry and Related Mass Spectrometry-Based Techniques in Food - Natural Products Control: Safety, Authenticity, Forensics, Metabolomics : June 18-20, 2012, Prague, Czech Republic : book of abstracts / editors Jana Pulkrabová ... [et al. ; organized by Institute of Chemical Technology, Prague & RIKILT - Institute of Food Safety, Wageningen University, The Netherlands]
Varianta názvuEuropean Workshop on Ambient Mass Spectrometry and Related Mass Spectrometry-Based Techniques in Food - Natural Products Control: Safety, Authenticity, Forensics, Metabolomics
Varianta názvuAmbient Mass Spectrometry and Related Mass Spectrometry-Based Techniques in Food - Natural Products Control: Safety, Authenticity, Forensics, Metabolomics
Nakladatel.údajePrague : Institute of Chemical Technology, c2012
Údaje fyz.popisu84 s. : 1 barev. plán ; 25 cm
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
Předm.-Věc.témahmotnostní spektrometrie
Předm.-Věc.témaanalýza potravin
Předm.-Věc.témakontrola potravin
Předm.-angl.mass spectroscopy
Předm.-angl.food analysis
Předm.-angl.food quality control
Žánr/formasborníky konferencí
Žánr/formaabstrakta
Žánr/formaproceedings of conferences
Žánr/formaabstracts
VZ-Osobní jm.Pulkrabová, Jana, 1980-
VZ-KorporaceVysoká škola chemicko-technologická v Praze
VZ-KorporaceRIKILT - Institute of Food Safety
ISBN-pom.údaje[1. vyd.] 20120903
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-252.294
Nakladatel-aut.f.Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Počet exemplářů1