Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001013453

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00101xxxx / 0010134xx / 001013453.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-249-1901-0 (váz.)
Kód geogr.oblastie-xr--- e-xr-cc
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT641.568(437.3)
MDT(437.31-17)
MDT(083.12)
HZ-Osobní jménoVašák, Jaroslav, 1947-
Názvové údajeKrkonošská a podkrkonošská kuchyně : krajové speciality / Jaroslav Vašák
Varianta názvuObálkový a hřbetní název: Krkonošská kuchyně
Varianta názvuKrajové speciality - krkonošská a podkrkonošská kuchyně
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajePraha : Ikar, 2012
Údaje fyz.popisu182 s. : il. ; 21 cm
Všeobecná pozn.Terminologický slovník
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstříky
Předm.-Věc.témačeská jídla
Předm.-angl.Czech cookery
Předm.-Geograf.jm.Krkonoše (Česko a Polsko : pohoří : oblast)
Předm.-Geograf.jm.Krkonoše Region (Czechia and Poland)
Žánr/formakuchařské recepty
Žánr/formacookbooks
Elektron.přístupDigitalizovaný dokument
ISBN-pom.údaje9788024919010 1. vyd. 20120918
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-253.968
Počet exemplářů1