Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001013494
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00101xxxx / 0010134xx / 001013494.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7454-202-2 (brož.) |
Kód jazyka | cze eng |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 637.143.2 |
MDT | 613.288 |
MDT | 543.92 |
MDT | 543.6:663/664 |
MDT | 614.31 |
MDT | (043.3)378.245 |
MDT | (048.3) |
HZ-Osobní jméno | Procházková, Eva, 1982- |
Názvové údaje | Studium hydrolytických a oxidačních změn tuku u válcově sušeného plnotučného mléka = Study of hydrolytic and oxidative changes of fat in roller dried whole milk powder : teze disertační práce / autor[ka] Eva Procházková |
Varianta názvu | Study of hydrolytic and oxidative changes of fat in roller dried whole milk powder |
Nakladatel.údaje | Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2012 |
Údaje fyz.popisu | 41 s. ; 21 cm |
Edice-jiná forma | Doctoral thesis summary |
Všeobecná pozn. | Obor 2901V013 Technologie potravin |
Všeobecná pozn. | 30 výt. |
Pozn.o disertaci | Teze disertační práce (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Technologická fakulta, 2012 |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografie |
Pozn.o jazyku | Anglické resumé |
Předm.-Věc.téma | živočišné tuky |
Předm.-Věc.téma | sušené mléko |
Předm.-Věc.téma | senzorická analýza |
Předm.-Věc.téma | analýza potravin |
Předm.-angl. | animal fats |
Předm.-angl. | dried milk |
Předm.-angl. | sensoric analysis |
Předm.-angl. | food analysis |
Žánr/forma | doktorské disertace |
Žánr/forma | teze |
Žánr/forma | higher doctoral dissertations |
Žánr/forma | abstracts |
VZ-Korporace | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta |
VZ-Edice-Korporace | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Teze disertační práce |
ISBN-pom.údaje | [1. vyd.] 20120918 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-253.979 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.