Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001013494

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00101xxxx / 0010134xx / 001013494.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7454-202-2 (brož.)
Kód jazykacze eng
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT637.143.2
MDT613.288
MDT543.92
MDT543.6:663/664
MDT614.31
MDT(043.3)378.245
MDT(048.3)
HZ-Osobní jménoProcházková, Eva, 1982-
Názvové údajeStudium hydrolytických a oxidačních změn tuku u válcově sušeného plnotučného mléka = Study of hydrolytic and oxidative changes of fat in roller dried whole milk powder : teze disertační práce / autor[ka] Eva Procházková
Varianta názvuStudy of hydrolytic and oxidative changes of fat in roller dried whole milk powder
Nakladatel.údajeZlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2012
Údaje fyz.popisu41 s. ; 21 cm
Edice-jiná formaDoctoral thesis summary
Všeobecná pozn.Obor 2901V013 Technologie potravin
Všeobecná pozn.30 výt.
Pozn.o disertaciTeze disertační práce (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Technologická fakulta, 2012
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografie
Pozn.o jazykuAnglické resumé
Předm.-Věc.témaživočišné tuky
Předm.-Věc.témasušené mléko
Předm.-Věc.témasenzorická analýza
Předm.-Věc.témaanalýza potravin
Předm.-angl.animal fats
Předm.-angl.dried milk
Předm.-angl.sensoric analysis
Předm.-angl.food analysis
Žánr/formadoktorské disertace
Žánr/formateze
Žánr/formahigher doctoral dissertations
Žánr/formaabstracts
VZ-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
VZ-Edice-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Teze disertační práce
ISBN-pom.údaje[1. vyd.] 20120918
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-253.979
Počet exemplářů1