Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001014748
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00101xxxx / 0010147xx / 001014748.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7454-203-9 (brož.) |
Kód jazyka | cze eng |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 637.358 |
MDT | 663/664:53 |
MDT | 543.6:663/664 |
MDT | (043.3) |
MDT | (048.3) |
HZ-Osobní jméno | Weiserová, Eva, 1984- |
Názvové údaje | Vliv složení binárních a ternárních směsí fosforečnanových tavicích solí na texturní vlastnosti tavených sýrů = The effect of binary and ternary phosphate emulsifying salt mixtures composition on processed cheese spreads texture properties : teze disertační práce / autor Eva Weiserová |
Varianta názvu | Effect of binary and ternary phosphate emulsifying salt mixtures composition on processed cheese spreads texture properties |
Nakladatel.údaje | Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2012 |
Údaje fyz.popisu | 36 s. : il. ; 21 cm |
Edice-jiná forma | Doctoral thesis summary |
Všeobecná pozn. | Obor: 2901V013 Technologie potravin |
Všeobecná pozn. | 30 výt. |
Pozn.o disertaci | Teze disertační práce--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2012 |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Pozn.o jazyku | Anglické resumé |
Předm.-Věc.téma | tavené sýry |
Předm.-Věc.téma | fyzikální vlastnosti potravin |
Předm.-Věc.téma | analýza potravin |
Předm.-angl. | processed cheese |
Předm.-angl. | food physics |
Předm.-angl. | food analysis |
Žánr/forma | disertace |
Žánr/forma | teze |
Žánr/forma | dissertations |
Žánr/forma | abstracts |
VZ-Korporace | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta |
VZ-Edice-Korporace | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Teze disertační práce |
ISBN-pom.údaje | [1. vyd.] 20121002 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-254.562 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.