Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001014748

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00101xxxx / 0010147xx / 001014748.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7454-203-9 (brož.)
Kód jazykacze eng
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT637.358
MDT663/664:53
MDT543.6:663/664
MDT(043.3)
MDT(048.3)
HZ-Osobní jménoWeiserová, Eva, 1984-
Názvové údajeVliv složení binárních a ternárních směsí fosforečnanových tavicích solí na texturní vlastnosti tavených sýrů = The effect of binary and ternary phosphate emulsifying salt mixtures composition on processed cheese spreads texture properties : teze disertační práce / autor Eva Weiserová
Varianta názvuEffect of binary and ternary phosphate emulsifying salt mixtures composition on processed cheese spreads texture properties
Nakladatel.údajeZlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2012
Údaje fyz.popisu36 s. : il. ; 21 cm
Edice-jiná formaDoctoral thesis summary
Všeobecná pozn.Obor: 2901V013 Technologie potravin
Všeobecná pozn.30 výt.
Pozn.o disertaciTeze disertační práce--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2012
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Pozn.o jazykuAnglické resumé
Předm.-Věc.tématavené sýry
Předm.-Věc.témafyzikální vlastnosti potravin
Předm.-Věc.témaanalýza potravin
Předm.-angl.processed cheese
Předm.-angl.food physics
Předm.-angl.food analysis
Žánr/formadisertace
Žánr/formateze
Žánr/formadissertations
Žánr/formaabstracts
VZ-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
VZ-Edice-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Teze disertační práce
ISBN-pom.údaje[1. vyd.] 20121002
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-254.562
Počet exemplářů1