Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001016783

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00101xxxx / 0010167xx / 001016783.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-87144-23-7 (kroužková vazba)
Kód jazykacze eng cze
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT637.5'62
MDT663/664-021.465
MDT(082)
MDT(048.3)
Názvové údajeBiotechnologické metody pro inovace hodnocení zpracovatelské a spotřebitelské kvality hovězího masa jako potravinového zdroje živočišných proteinů : sborník abstraktů k projektu 2B08037 / editoři Petra Kačmařová, Markéta Procházková
Varianta názvuNázev v tiráži: Sborník abstraktů k projektu 2B08037 Biotechnologické metody pro inovace hodnocení zpracovatelské a spotřebitelské kvality hovězího masa jako potravinového zdroje živočišných proteinů
Nakladatel.údajeRapotín : Výzkumný ústav pro chov skotu, 2011
Údaje fyz.popisu64 s. ; 21 cm
Všeobecná pozn.1000 výt.
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografie
Pozn.o jazykuČást. anglický, část. souběžný anglický text
Předm.-Věc.témahovězí maso
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-angl.beef
Předm.-angl.food quality
Žánr/formasborníky
Žánr/formaabstrakta
Žánr/formapapers of several authors
Žánr/formaabstracts
VZ-Osobní jm.Kačmařová, Petra
VZ-Osobní jm.Procházková, Markéta
ISBN-pom.údaje[1. vyd.] 20121101
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-255.696
Počet exemplářů1