Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001016783
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00101xxxx / 0010167xx / 001016783.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-87144-23-7 (kroužková vazba) |
Kód jazyka | cze eng cze |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 637.5'62 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | (082) |
MDT | (048.3) |
Názvové údaje | Biotechnologické metody pro inovace hodnocení zpracovatelské a spotřebitelské kvality hovězího masa jako potravinového zdroje živočišných proteinů : sborník abstraktů k projektu 2B08037 / editoři Petra Kačmařová, Markéta Procházková |
Varianta názvu | Název v tiráži: Sborník abstraktů k projektu 2B08037 Biotechnologické metody pro inovace hodnocení zpracovatelské a spotřebitelské kvality hovězího masa jako potravinového zdroje živočišných proteinů |
Nakladatel.údaje | Rapotín : Výzkumný ústav pro chov skotu, 2011 |
Údaje fyz.popisu | 64 s. ; 21 cm |
Všeobecná pozn. | 1000 výt. |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografie |
Pozn.o jazyku | Část. anglický, část. souběžný anglický text |
Předm.-Věc.téma | hovězí maso |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Předm.-angl. | beef |
Předm.-angl. | food quality |
Žánr/forma | sborníky |
Žánr/forma | abstrakta |
Žánr/forma | papers of several authors |
Žánr/forma | abstracts |
VZ-Osobní jm. | Kačmařová, Petra |
VZ-Osobní jm. | Procházková, Markéta |
ISBN-pom.údaje | [1. vyd.] 20121101 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-255.696 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.