Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001018206

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00101xxxx / 0010182xx / 001018206.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-249-1966-9 (váz.)
Kód geogr.oblastie-xr--- e-xr-mr
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT641.568(437.32)
MDT(437.32-18)
MDT(083.12)
HZ-Osobní jménoVašák, Jaroslav, 1947-
Názvové údajeValašská kuchyně : krajové speciality / Jaroslav Vašák
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajePraha : Ikar, 2012
Údaje fyz.popisu245 s. : il. ; 21 cm
Všeobecná pozn.Terminologický slovník
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstříky
Předm.-Věc.témamoravská jídla
Předm.-angl.Moravian cookery
Předm.-Geograf.jm.Valašsko (Česko)
Předm.-Geograf.jm.Valašsko (Czechia)
Žánr/formakuchařské recepty
Žánr/formacookbooks
ISBN-pom.údaje9788024919669 1. vyd. 20121115
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-256.423
Nakladatel-aut.f.Euromedia Group - Ikar
Počet exemplářů1