Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001019776
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00101xxxx / 0010197xx / 001019776.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7454-222-0 (brož.) |
Kód jazyka | cze eng |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 637.1 |
MDT | 637.1/.3 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | (043.3) |
MDT | (048.3) |
HZ-Osobní jméno | Šípalová, Markéta, 1983- |
Názvové údaje | Změny jakostních parametrů mléka a mléčných výrobků = Quality changes of milk and dairy products : teze disertační práce / autor Markéta Šípalová |
Varianta názvu | Quality changes of milk and dairy products |
Nakladatel.údaje | Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2012 |
Údaje fyz.popisu | 47 s. ; 21 cm |
Edice-jiná forma | Doctoral thesis summary |
Všeobecná pozn. | Obor 2901V013 Technologie potravin |
Všeobecná pozn. | 30 výt. |
Pozn.o disertaci | Teze disertační práce (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2011 |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografie |
Pozn.o jazyku | Anglické resumé |
Předm.-Věc.téma | mléko |
Předm.-Věc.téma | mléčné výrobky |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Předm.-angl. | milk |
Předm.-angl. | dairy products |
Předm.-angl. | food quality |
Žánr/forma | disertace |
Žánr/forma | teze |
Žánr/forma | dissertations |
Žánr/forma | abstracts |
VZ-Korporace | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta |
VZ-Edice-Korporace | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Teze disertační práce |
ISBN-pom.údaje | [1. vyd.] 20121113 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-257.418 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.