Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001019776

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00101xxxx / 0010197xx / 001019776.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7454-222-0 (brož.)
Kód jazykacze eng
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT637.1
MDT637.1/.3
MDT663/664-021.465
MDT(043.3)
MDT(048.3)
HZ-Osobní jménoŠípalová, Markéta, 1983-
Názvové údajeZměny jakostních parametrů mléka a mléčných výrobků = Quality changes of milk and dairy products : teze disertační práce / autor Markéta Šípalová
Varianta názvuQuality changes of milk and dairy products
Nakladatel.údajeZlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2012
Údaje fyz.popisu47 s. ; 21 cm
Edice-jiná formaDoctoral thesis summary
Všeobecná pozn.Obor 2901V013 Technologie potravin
Všeobecná pozn.30 výt.
Pozn.o disertaciTeze disertační práce (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2011
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografie
Pozn.o jazykuAnglické resumé
Předm.-Věc.témamléko
Předm.-Věc.témamléčné výrobky
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-angl.milk
Předm.-angl.dairy products
Předm.-angl.food quality
Žánr/formadisertace
Žánr/formateze
Žánr/formadissertations
Žánr/formaabstracts
VZ-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
VZ-Edice-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Teze disertační práce
ISBN-pom.údaje[1. vyd.] 20121113
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-257.418
Počet exemplářů1