Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001025730

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00102xxxx / 0010257xx / 001025730.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7418-145-0 (brož.)
Kód jazykacze eng
Kód předm.kateg.663 Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
MDT663/664
MDT(048.8:082)
HZ-Osobní jménoKadlec, Pavel, 1940-
Názvové údajePřehled tradičních potravinářských výrob : technologie potravin / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv
Varianta názvuTechnologie potravin
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajeOstrava : Key Publishing, 2012
Údaje fyz.popisu569 s. : il. (některé barev.) ; 24 cm
Edice-jiná formaMonografie
Všeobecná pozn.Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografie a rejstřík
Pozn.o jazykuAnglické resumé
Předm.-Věc.témapotravinářská technologie
Předm.-angl.food technology
Žánr/formakolektivní monografie
Žánr/formacollective monographs
VZ-Osobní jm.Melzoch, Karel, 1958-
VZ-Osobní jm.Voldřich, Michal, 1962-2013
VZ-KorporaceVysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
VZ-Edice-Unif.náz. Monografie (Key Publishing)
Elektron.přístupDigitalizovaný dokument
ISBN-pom.údaje9788074181450 1. vyd. 20130226
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-260.107
Počet exemplářů1