Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001026548
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00102xxxx / 0010265xx / 001026548.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7305-634-6 (brož.) |
Kód předm.kateg. | 543 Analytická chemie |
Kód předm.kateg. | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
MDT | 614.31 |
MDT | 663/664:54 |
MDT | 543.6:663/664 |
MDT | 664:631.57 |
MDT | (075.8) |
MDT | (076.5) |
HZ-Osobní jméno | Tremlová, Bohuslava, 1960- |
Názvové údaje | Hygiena a technologie potravin rostlinného původu : hygiena a technologie cukru, cukrovinek, čaje a kávy : návody do cvičení / Bohuslava Tremlová, Martina Ošťádalová, Alexandra Tauferová |
Varianta názvu | Hygiena a technologie cukru, cukrovinek, čaje a kávy |
Údaje o vydání | Vyd. 1. |
Nakladatel.údaje | Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2012 |
Údaje fyz.popisu | 53 s. : il., formuláře ; 30 cm |
Všeobecná pozn. | Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav vegetabilních potravin |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | hygiena potravin |
Předm.-Věc.téma | potravinářská chemie |
Předm.-Věc.téma | analýza potravin |
Předm.-Věc.téma | potraviny rostlinného původu |
Předm.-angl. | food hygiene |
Předm.-angl. | food chemistry |
Předm.-angl. | food analysis |
Předm.-angl. | food of vegetable origin |
Žánr/forma | učebnice vysokých škol |
Žánr/forma | laboratorní cvičení |
Žánr/forma | textbooks (higher) |
Žánr/forma | laboratory manuals |
VZ-Osobní jm. | Oštádalová, Martina, 1982- |
VZ-Osobní jm. | Tauferová, Alexandra, 1984- |
VZ-Korporace | Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav vegetabilních potravin |
ISBN-pom.údaje | 1. vyd. 20130305 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-020.573 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.