Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001028191
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00102xxxx / 0010281xx / 001028191.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-904633-6-3 (Sdružení českých spotřebitelů : brož.) |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 637.5'62 |
MDT | 637.5'64 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | 366.5 |
MDT | (036) |
HZ-Osobní jméno | Katina, Jan |
Názvové údaje | Hovězí a vepřové maso / Jan Katina, František Kšána ml. |
Údaje o vydání | 1. vyd. |
Nakladatel.údaje | Praha : Sdružení českých spotřebitelů pro Českou technologickou platformu pro potraviny, 2012 |
Údaje fyz.popisu | 23 s. : il. (některé barev.) ; 21 cm |
Edice-jiná forma | Jak poznáme kvalitu? ; sv. 1 |
Edice-jiná forma | Publikace České technologické platformy pro potraviny |
Všeobecná pozn. | Název z obálky |
Předm.-Věc.téma | hovězí maso |
Předm.-Věc.téma | vepřové maso |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Předm.-Věc.téma | ochrana spotřebitele |
Předm.-angl. | beef |
Předm.-angl. | pork |
Předm.-angl. | food quality |
Předm.-angl. | consumer protection |
Žánr/forma | informační publikace |
Žánr/forma | information publications |
VZ-Osobní jm. | Kšána, František |
VZ-Korporace | Česká technologická platforma pro potraviny |
VZ-Edice-Unif.náz. | Jak poznáme kvalitu? |
VZ-Edice-Unif.náz. | Publikace České technologické platformy pro potraviny |
ISBN-pom.údaje | 1. vyd. 20130304 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-261.290 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.