Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001030103

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00103xxxx / 0010301xx / 001030103.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

obálka/obal
Číslo nár.bibliogr.978-80-200-2105-2 (váz.)
0411 cze eng
043 e-gx---
045 x3x4
072 7323 Vnitropolitický vývoj, politický život
072 7929 Biografie
080 929
080 329.17-051
080 316.356.2-055.71-055.1
080 (=411.16)
080 323.25/.26:329.18
080 (430)
080 (0:82-96)
080 (092)
Všeob.údaje zprac.Burke, William Hastings, 1983-
24510Čtyřiatřicet / William Hastings Burke ; [z anglického originálu ... přeložila Pavla Machalíková]
2463 34
250 Vyd. 1.
260 Praha : Academia, 2013
Obecné poznámky211 s. ; 21 cm
4901 Historie
504 Obsahuje bibliografické odkazy
Osobní jménoGöring, Albert, 1900-1966
Osobní jménoGöring, Hermann, 1893-1946
648 720. století
648 71939-1945
65007nacisté Německo 20. století
65007bratři
65007Židé záchrana 1939-1945
65007protifašistický odboj Německo 1939-1945
65009Nazis Germany 20th century
65009brothers
65009Jews rescue 1939-1945
65009anti-fascist movements Germany 1939-1945
655 7literatura faktu
655 7biografie
655 9non-fiction
655 9biography
7650 Thirty four
PObecAntHistorie (Academia)
Údaj agentury ISBN9788020021052 1. vyd. 20130404
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-262.358
EXE 1