Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001032987
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00103xxxx / 0010329xx / 001032987.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-249-2147-1 (brož.) |
Kód jazyka | cze eng |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 641/642 |
MDT | (035) |
HZ-Osobní jméno | Peterson, James |
Názvové údaje | Co by měl vědět správný kuchař : [484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni] / James Peterson ; [z anglického originálu ... přeložila Blanka Brabcová] |
Údaje o vydání | Vyd. 2. |
Nakladatel.údaje | Praha : Ikar, 2013 |
Údaje fyz.popisu | 432 s. : barev. il. ; 21 cm |
Všeobecná pozn. | Obsahuje rejstřík |
Předm.-Věc.téma | kuchařství |
Předm.-angl. | cookery |
Žánr/forma | příručky |
Žánr/forma | handbooks and manuals |
VZ-Osobní jm. | Brabcová, Blanka |
Originál | What's a cook to do? |
ISBN-pom.údaje | 9788024921471 2. vyd. 20130520 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-263.795 |
Nakladatel-aut.f. | Euromedia Group - Ikar |
Počet exemplářů | 1 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.