Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001034126

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00103xxxx / 0010341xx / 001034126.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Kód předm.kateg.579 Mikrobiologie
MDT664
MDT579.67
HZ-Osobní jménoBabička, Josef, 1905-1975
Názvové údajeMikrobiologické metody v potravinářském průmyslu : Určeno pracovníkům mikrobiologických laboratoří v potravinářském průmyslu / Josef Babička
Údaje o vydání1. vyd.
Nakladatel.údajePraha : SNTL, 1955 (Práce)
Údaje fyz.popisu159, [1] s. : il.
Edice-jiná formaŘada potravinářské literatury
Všeobecná pozn.1700 výt.
Všeobecná pozn.Přehl. lit.
Všeobecná pozn.Věcný rejstřík
ResuméPomůcka popisuje pracovní methody a zařízení mikrobiologických laboratoří a pojednává o mikroskopování a mikroskopických preparátech i o barvení, sterilisaci a živných půdách v mikrobiologii. Zabývá se kultivační technikou mikroorganismů a jejich rozmnožováním, určováním a zařazováním do systémů. Je podán také přehled mikroflóry, s níž se potravinářský mikrobiolog nejčastěji setkává.
65004mikrobiologie potravinářská
65004potraviny
65004mikroorganizmy
65004kultivace in vitro
65004určování
65004systematika
65004analýza mikrobiologická
65004laboratoře potravinářské
65004mikroskopie
65004laboratorní potřeby
VZ-Edice-Unif.náz. Řada potravinářské literatury
Sigla,sign.vlastn.OLA001 154.815
Počet exemplářů1