Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001037278
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00103xxxx / 0010372xx / 001037278.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-87437-52-0 (váz.) |
Kód jazyka | cze eng |
Kód předm.kateg. | 639.2/.6 Rybářství |
MDT | 639.21/.22 |
MDT | 637.56 |
MDT | (048.8) |
HZ-Osobní jméno | Vácha, František, 1946- |
Názvové údaje | Zpracování ryb / František Vácha, Pavel Vejsada |
Údaje o vydání | 1. vyd. |
Nakladatel.údaje | Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2013 |
Údaje fyz.popisu | 178 s. : il. (převážně barev.) ; 25 cm |
Všeobecná pozn. | 500 výt. |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy |
Pozn.o jazyku | Anglické resumé |
Předm.-Věc.téma | ryby |
Předm.-Věc.téma | rybí maso |
Předm.-Věc.téma | průmysl zpracování ryb |
Předm.-angl. | fishes |
Předm.-angl. | fish meat |
Předm.-angl. | fish industry |
Žánr/forma | monografie |
Žánr/forma | monographs |
VZ-Osobní jm. | Vejsada, Pavel, 1980- |
ISBN-pom.údaje | 1. vyd. 20130626 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-265.481 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.