Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001038502
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00103xxxx / 0010385xx / 001038502.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-87345-37-5 (brož.) |
Kód jazyka | cze fre |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Kód předm.kateg. | 81 Lingvistika. Jazyky |
MDT | 641.55 |
MDT | 641.87 |
MDT | 811.133.1 |
MDT | 811.162.3 |
MDT | 81'373.46 |
MDT | 81'374.8-022.215 |
MDT | (038)81 |
HZ-Osobní jméno | Vedral, Jiří, 1973- |
Názvové údaje | Francouzsko-český gastronomický slovník / J. Vedral |
Údaje o vydání | 1. vyd. |
Nakladatel.údaje | Praha : VJV, 2010 |
Údaje fyz.popisu | 16 s. ; 21 cm |
Předm.-Věc.téma | jídla |
Předm.-Věc.téma | nápoje |
Předm.-Věc.téma | francouzština |
Předm.-Věc.téma | čeština |
Předm.-Věc.téma | oborová terminologie |
Předm.-angl. | meals |
Předm.-angl. | beverages |
Předm.-angl. | French language |
Předm.-angl. | Czech language |
Předm.-angl. | terminology (professional) |
Žánr/forma | terminologické slovníky |
Žánr/forma | dvojjazyčné překladové slovníky |
Žánr/forma | terminological dictionaries |
Žánr/forma | bilingual translation dictionaries |
ISBN-pom.údaje | 9788087345375 1. vyd. 20110221 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-266.051 |
Nakladatel-aut.f. | Jiří Vedral |
Nakladatel-aut.f. | VJV - Jiří Vedral |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.