Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001038502

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00103xxxx / 0010385xx / 001038502.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-87345-37-5 (brož.)
Kód jazykacze fre
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Kód předm.kateg.81 Lingvistika. Jazyky
MDT641.55
MDT641.87
MDT811.133.1
MDT811.162.3
MDT81'373.46
MDT81'374.8-022.215
MDT(038)81
HZ-Osobní jménoVedral, Jiří, 1973-
Názvové údajeFrancouzsko-český gastronomický slovník / J. Vedral
Údaje o vydání1. vyd.
Nakladatel.údajePraha : VJV, 2010
Údaje fyz.popisu16 s. ; 21 cm
Předm.-Věc.témajídla
Předm.-Věc.témanápoje
Předm.-Věc.témafrancouzština
Předm.-Věc.témačeština
Předm.-Věc.témaoborová terminologie
Předm.-angl.meals
Předm.-angl.beverages
Předm.-angl.French language
Předm.-angl.Czech language
Předm.-angl.terminology (professional)
Žánr/formaterminologické slovníky
Žánr/formadvojjazyčné překladové slovníky
Žánr/formaterminological dictionaries
Žánr/formabilingual translation dictionaries
ISBN-pom.údaje9788087345375 1. vyd. 20110221
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-266.051
Nakladatel-aut.f.Jiří Vedral
Nakladatel-aut.f.VJV - Jiří Vedral
Počet exemplářů1