Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001040516
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00104xxxx / 0010405xx / 001040516.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-86659-40-4 (brož.) |
Kód geogr.oblasti | e-xr--- |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 637.5+664.91/.95 |
MDT | 637.523 |
MDT | 663/664 |
MDT | 006 |
MDT | (437.3) |
MDT | (083.12) |
MDT | (035) |
Názvové údaje | České masné výrobky |
Údaje o vydání | 4. vyd., dotisk [i.e. 5. vyd.] |
Nakladatel.údaje | Tábor : OSSIS, 2013 |
Údaje fyz.popisu | 108 s. ; 29 cm |
Všeobecná pozn. | Vydáno pro firmu Herold řeznické potřeby |
Všeobecná pozn. | 200 výt. |
Všeobecná pozn. | Terminologický slovník |
Všeobecná pozn. | Obsahuje rejstříky |
Předm.-Věc.téma | masné výrobky Česko |
Předm.-Věc.téma | uzeniny Česko |
Předm.-Věc.téma | potravinářská technologie Česko |
Předm.-Věc.téma | normy a standardy Česko |
Předm.-angl. | meat products Czechia |
Předm.-angl. | sausages Czechia |
Předm.-angl. | food technology Czechia |
Předm.-angl. | standards Czechia |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | příručky |
Žánr/forma | cookbooks |
Žánr/forma | handbooks and manuals |
VZ-Korporace | Herold řeznické potřeby (firma) |
ISBN-pom.údaje | [5. vyd.] V publikaci uvedeno chybně 4. vyd. - dotisk 20130719 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-021.577 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.