Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001040571
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00104xxxx / 0010405xx / 001040571.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-249-2172-3 (váz.) |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 641.568(437.33) |
MDT | (083.12) |
HZ-Osobní jméno | Vašák, Jaroslav, 1947- |
Názvové údaje | Slezská kuchyně / Jaroslav Vašák |
Údaje o vydání | Vyd. 1. |
Nakladatel.údaje | Praha : Ikar, 2013 |
Údaje fyz.popisu | 215 s. : il. ; 21 cm |
Edice-jiná forma | Krajové speciality |
Všeobecná pozn. | Terminologický slovník |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii a rejstříky |
Předm.-Věc.téma | slezská jídla |
Předm.-angl. | Silesian cookery |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | cookbooks |
VZ-Edice-Unif.náz. | Krajové speciality |
ISBN-pom.údaje | 9788024921723 1. vyd. 20130819 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-267.085 |
Nakladatel-aut.f. | Euromedia Group - Ikar |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.