Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001042952
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00104xxxx / 0010429xx / 001042952.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-87437-73-5 (brož.) |
Kód jazyka | eng cze |
Kód předm.kateg. | 639.2/.6 Rybářství |
MDT | 597.551.2 |
MDT | 639.3 |
MDT | 639.3.043 |
MDT | 612.397 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | (043.3) |
HZ-Osobní jméno | Zajíc, Tomáš, 1985- |
Názvové údaje | Impact of production systems on lipid quality of common carp (Cyprinus carpio) = Vliv chovu na kvalitu tuku kapra obecného (Cyprinus carpio) / Tomáš Zajíc |
Varianta názvu | Vliv chovu na kvalitu tuku kapra obecného (Cyprinus carpio) |
Nakladatel.údaje | Vodňany : Faculty of Fisheries and Protection of Waters, University of South Bohemia in České Budějovice, 2013 |
Údaje fyz.popisu | 110 s. : il. ; 24 cm |
Pozn.o disertaci | Disertace (Ph.D.)--Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2013 |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy |
Pozn.o jazyku | České resumé |
Předm.-Věc.téma | kapr obecný |
Předm.-Věc.téma | chov ryb |
Předm.-Věc.téma | krmení ryb |
Předm.-Věc.téma | lipidy |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Předm.-angl. | carp |
Předm.-angl. | fish keeping |
Předm.-angl. | fish feeding |
Předm.-angl. | lipids |
Předm.-angl. | food quality |
Žánr/forma | disertace |
Žánr/forma | dissertations |
VZ-Korporace | Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod |
ISBN-pom.údaje | [1st ed.] 20130927 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-267.957 |
Nakladatel-aut.f. | Fakulta rybářství a ochrany vod, Jihočeská univerzita |
Nakladatel-aut.f. | Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.