Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001043002
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00104xxxx / 0010430xx / 001043002.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Číslo nár.bibliogr. | 978-80-87719-05-3 (brož.) 978-80-905096-5-8 |
072 7 | 639.2/.6 Rybářství |
080 | 639.21/.22 |
080 | 591.9(204) |
080 | 641.55:637.56 |
080 | 663/664-021.465 |
080 | 366.64:663/664 |
080 | 366.5 |
080 | (036) |
Všeob.údaje zprac. | Kavka, Miloš |
24510 | Ryby, ostatní vodní živočichové a výrobky z nich / Miloš Kavka |
250 | 1. vyd. |
260 | Praha : Sdružení českých spotřebitelů pro Českou technologickou platformu pro potraviny, 2013 |
Obecné poznámky | 28 s. : il. ; 21 cm |
4901 | Jak poznáme kvalitu? ; sv. 4 |
4901 | Publikace České technologické platformy pro potraviny |
Unifikovaný název | Název z obálky |
504 | Obsahuje bibliografii |
65007 | ryby |
65007 | vodní živočichové |
65007 | rybí jídla |
65007 | kvalita potravin |
65007 | označování potravin |
65007 | ochrana spotřebitele |
65009 | fishes |
65009 | aquatic animals |
65009 | cookery (fish) |
65009 | food quality |
65009 | food labelling |
65009 | consumer protection |
655 7 | informační publikace |
655 9 | information publications |
Korpor.,akce-prim.o | Česká technologická platforma pro potraviny |
PObecAnt | Jak poznáme kvalitu? |
PObecAnt | Publikace České technologické platformy pro potraviny |
Externí soubor (obrázek, hyperlink...) | Digitalizovaný dokument |
Údaj agentury ISBN | ISBN 978-80-905096-5-8 1. vyd. ISBN neplatné - neoprávněně přiděleno; identifikátor náleží Potravinářské komoře ČR. Praha, která publikaci nevydala 20130923 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-267.989 |
EXE | 1 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.