Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001043418

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00104xxxx / 0010434xx / 001043418.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7305-655-1 (váz.)
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT664:631.57
MDT614.31
MDT663/664
MDT(075.8)
Názvové údajeHygiena a technologie vegetabilních produktů / Alexandra Tauferová ... [et al.]
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajeBrno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2013
Údaje fyz.popisu101 s. : il. ; 30 cm
Všeobecná pozn.Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav hygieny a technologie vegetabilních potravin
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Předm.-Věc.témapotraviny rostlinného původu
Předm.-Věc.témahygiena potravin
Předm.-Věc.témapotravinářská technologie
Předm.-angl.food of vegetable origin
Předm.-angl.food hygiene
Předm.-angl.food technology
Žánr/formaučebnice vysokých škol
Žánr/formatextbooks (higher)
VZ-Osobní jm.Tauferová, Alexandra, 1984-
VZ-KorporaceVeterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie vegetabilních potravin
ISBN-pom.údaje1. vyd. 20130925
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-021.749
Počet exemplářů1