Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001044152

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00104xxxx / 0010441xx / 001044152.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

HZ-Osobní jménoBöhm, Rudolf, 1925-2008
Názvové údajeMikroskopie masa a surovin živočišného původu : Určeno mistrům a technikům v podnicích masného prům., studentům vet. mediciny, fak. potravinářské technologie a prům. škol / [Autoři:] Rudolf Böhm, Vladimír Pleva
Údaje o vydání1. vyd.
Nakladatel.údajePraha : SNTL, 1956 (Práce)
Údaje fyz.popisu174, [1] s. : [71] s. obr. příl. [4] barev. obr. příl. ; 8°
Edice-jiná formaŘada potravinářské literatury
Všeobecná pozn.1500 výt.
Všeobecná pozn.Věcný a jmenný rejstřík
Všeobecná pozn.Přehl. lit.
Všeobecná pozn.Opr.
ResuméCílem autorů příručky bylo souhrnné pojednání o vyšetřování uzenářských výrobků a zároveň ukázat celou šíři histologického zkoumání ve výzkumu masa a dát pracovníkům v tomto oboru aspoň stručné vodítko. U všechkapitoljeuvedenstručně přehled mikroskopické anatomie. Látka je seřazena zhruba podle jednotlivých soustav orgánů. Příslušná literatura je z každou kapitolou. Příručka je opatřena jmenným předmětovým rejstříkem.
VZ-Osobní jm.Pleva, Vladimír, 1926-
VZ-Edice-Unif.náz. Řada potravinářské literatury
Sigla,sign.vlastn.OLA001 161.957 k
Počet exemplářů1