Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001044152
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00104xxxx / 0010441xx / 001044152.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
HZ-Osobní jméno | Böhm, Rudolf, 1925-2008 |
Názvové údaje | Mikroskopie masa a surovin živočišného původu : Určeno mistrům a technikům v podnicích masného prům., studentům vet. mediciny, fak. potravinářské technologie a prům. škol / [Autoři:] Rudolf Böhm, Vladimír Pleva |
Údaje o vydání | 1. vyd. |
Nakladatel.údaje | Praha : SNTL, 1956 (Práce) |
Údaje fyz.popisu | 174, [1] s. : [71] s. obr. příl. [4] barev. obr. příl. ; 8° |
Edice-jiná forma | Řada potravinářské literatury |
Všeobecná pozn. | 1500 výt. |
Všeobecná pozn. | Věcný a jmenný rejstřík |
Všeobecná pozn. | Přehl. lit. |
Všeobecná pozn. | Opr. |
Resumé | Cílem autorů příručky bylo souhrnné pojednání o vyšetřování uzenářských výrobků a zároveň ukázat celou šíři histologického zkoumání ve výzkumu masa a dát pracovníkům v tomto oboru aspoň stručné vodítko. U všechkapitoljeuvedenstručně přehled mikroskopické anatomie. Látka je seřazena zhruba podle jednotlivých soustav orgánů. Příslušná literatura je z každou kapitolou. Příručka je opatřena jmenným předmětovým rejstříkem. |
VZ-Osobní jm. | Pleva, Vladimír, 1926- |
VZ-Edice-Unif.náz. | Řada potravinářské literatury |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 161.957 k |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.