Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001044316

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00104xxxx / 0010443xx / 001044316.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7395-671-4 (brož.)
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT663/664
MDT663/664-93
MDT(075.8)
Názvové údajeÚvod do procesů a zařízení potravinářských výrob I. / Jiří Cakl ... [et al.]
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajePardubice : Univerzita Pardubice, 2013
Údaje fyz.popisu132 s. : il. ; 29 cm
Všeobecná pozn.Nad názvem: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická, Ústav environmentálního a chemického inženýrství
Všeobecná pozn.160 výt.
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografické odkazy
Pozn.k uživ.urč.Určeno pro studenty Fakulty chemicko-technologické Univerzity Pardubice
Předm.-Věc.témavýroba potravin
Předm.-Věc.témapotravinářská technologie
Předm.-Věc.témapotravinářské stroje
Předm.-angl.food production
Předm.-angl.food technology
Předm.-angl.food machines
Žánr/formaučebnice vysokých škol
Žánr/formatextbooks (higher)
VZ-Osobní jm.Cakl, Jiří, 1954-2021
VZ-KorporaceUniverzita Pardubice. Ústav environmentálního a chemického inženýrství
ISBN-pom.údaje9788073956714 1. vyd. 20131007
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-021.837
Počet exemplářů1