Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001044316
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00104xxxx / 0010443xx / 001044316.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7395-671-4 (brož.) |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
Kód předm.kateg. | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
MDT | 663/664 |
MDT | 663/664-93 |
MDT | (075.8) |
Názvové údaje | Úvod do procesů a zařízení potravinářských výrob I. / Jiří Cakl ... [et al.] |
Údaje o vydání | Vyd. 1. |
Nakladatel.údaje | Pardubice : Univerzita Pardubice, 2013 |
Údaje fyz.popisu | 132 s. : il. ; 29 cm |
Všeobecná pozn. | Nad názvem: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická, Ústav environmentálního a chemického inženýrství |
Všeobecná pozn. | 160 výt. |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografické odkazy |
Pozn.k uživ.urč. | Určeno pro studenty Fakulty chemicko-technologické Univerzity Pardubice |
Předm.-Věc.téma | výroba potravin |
Předm.-Věc.téma | potravinářská technologie |
Předm.-Věc.téma | potravinářské stroje |
Předm.-angl. | food production |
Předm.-angl. | food technology |
Předm.-angl. | food machines |
Žánr/forma | učebnice vysokých škol |
Žánr/forma | textbooks (higher) |
VZ-Osobní jm. | Cakl, Jiří, 1954-2021 |
VZ-Korporace | Univerzita Pardubice. Ústav environmentálního a chemického inženýrství |
ISBN-pom.údaje | 9788073956714 1. vyd. 20131007 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-021.837 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.