Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001049486

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00104xxxx / 0010494xx / 001049486.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Číslo nár.bibliogr.978-80-86953-79-3 (brož.)
0411 cze ger
043 e-gx---
045 x3x4
072 794(4) Dějiny Evropy
072 7929 Biografie
080 929
080 55-051
080 (=411.16)
080 323.28
080 177.6
080 82-6
080 (430)
080 (0:82-96)
080 (092)
Všeob.údaje zprac.Kaiser, Reinhard, 1950-
24510Královské děti : skutečný příběh / Reinhard Kaiser ; [z německého originálu ... přeložila Erika Bezdíčková]
250 Vyd. 1.
260 Brno : Kartuziánské nakladatelství, 2012
Obecné poznámky79 s. : il., portréty, faksim. ; 21 cm
Unifikovaný název500 výt.
504 Obsahuje bibliografii
Osobní jménoKaufmann, Rudolf, 1909-asi 1941
Osobní jménoMagnusson, Ingeborg, -1972
648 720. století
648 71933-1945
648 41935-1941
65007geologové Německo 20. století
65007Židé Německo 1933-1945
65007Židé perzekuce 1933-1945
65007partnerské vztahy
65007korespondence 20. století
65009geologists Germany 20th century
65009Jews Germany 1933-1945
65009Jews persecutions 1933-1945
65009partner relationships
65009correspondence 20th century
651 7Německo dějiny 1933-1945
651 9Germany history 1933-1945
655 7literatura faktu
655 7biografie
655 9non-fiction
655 9biography
7650 Königskinder
Údaj agentury ISBN9788086953793 1. vyd. 20120406
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-269.741
EXE 1