Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001051875
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00105xxxx / 0010518xx / 001051875.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
020 | 978-80-87300-38-1 (brož.) |
072 7 | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
072 7 | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
080 | 641/642 |
080 | (075.8) |
Všeob.údaje zprac. | Ulbrich, Tomáš |
24510 | Technologie přípravy pokrmů / Tomáš Ulbrich a kol. |
260 | Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová, 2012 |
Informační poznámka | 110 s. : il. (některé barev.) ; 30 cm |
Viz též (os.jméno) | Terminologický slovník |
504 | Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy |
65007 | gastronomie |
65007 | kuchařství |
65009 | gastronomy |
65009 | cookery |
655 7 | učebnice vysokých škol |
655 9 | textbooks (higher) |
IČ správného záz. | 9788087300381 [1. vyd.] 20131115 |
9103 | OLA001 2-022.079 |
EXE | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.