Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001051875

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00105xxxx / 0010518xx / 001051875.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

020 978-80-87300-38-1 (brož.)
072 7641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
072 737.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
080 641/642
080 (075.8)
Všeob.údaje zprac.Ulbrich, Tomáš
24510Technologie přípravy pokrmů / Tomáš Ulbrich a kol.
260 Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová, 2012
Informační poznámka 110 s. : il. (některé barev.) ; 30 cm
Viz též (os.jméno) Terminologický slovník
504 Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
65007gastronomie
65007kuchařství
65009gastronomy
65009cookery
655 7učebnice vysokých škol
655 9textbooks (higher)
IČ správného záz.9788087300381 [1. vyd.] 20131115
9103 OLA001 2-022.079
EXE 1